Cooijmans, keurslager

Welkom op onze website!

 

Zowel in onze winkel als hier op onze website kun je iets meer van ons verwachten. In onze winkel kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op deze site geven we je een ‘kijkje in onze keuken’ en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak. Je zal zien dat we altijd iets meer te bieden hebben.

Iets meer kwaliteit
Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als Keurslager worden wij namelijk per jaar gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid.

Iets meer service
Bij ons krijg je het vlees zoals je dat wilt. Speciale wensen zijn voor ons dagelijkse kost. Natuurlijk voorzien we je ook van bereidingsadvies.

Iets meer variatie
Met ons uitgebreide assortiment kun je blijven variëren. Zonder probleem kook je iedere dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd.

Iets meer inspiratie
Aan inspiratie hebben we bij de Keurslager geen gebrek; iedere twee weken ligt er een nieuw product in onze toonbank: de Special. Meer inspiratie nodig? Neem dan gratis ons magazine Proef… mee.

Iets meer recepten
Met een keuze uit meer dan 1.600 recepten vind je hier voor elke gelegenheid wel een passend recept.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier

100 jaar slagers ambacht bekroond!
In Mei 2012, heeft Cooijmans keurslager in Sint-Michielsgestel, haar 100 jarig jubileum al mogen vieren. Als extra bekroning op het mooie keurslager kroontje, heeft Hare Koninklijke hoogheid Koningin Beatrix, Cooijmans keurslager ook nog koninklijk onderscheiden met het predicaat ‘bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’.

 Dit predicaat krijgt een bedrijf niet zomaar. Het staat onder meer voor bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid, ondernemerschap en soliditeit van de onderneming. Ook moet het bedrijf al minstens honderd jaar bestaan en een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. De toekenning van het predicaat symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de koningin tegenover het bedrijf. Koningin Beatrix beslist persoonlijk of het bedrijf, na een uitgebreid onderzoek en rapportage, het predicaat ‘bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ mag voeren.

 Dit mooie wapenschild heeft de familie Cooijmans op 6 oktober 2012 feestelijk in ontvangst mogen nemen, uit handen van de Gestelse Burgemeester, Hr. Pommer.

(zie foto hiernaast. Echtpaar Ad en Cindy Cooijmans met Burgemeester Pommer)

Uiteraard is Cooijmans Keurslager zeer trots op deze kwaliteitsstempel!

Recept van de week

Varkensburger met baconjam

Lunch
Varken
Vlees
4 personen
20-40 minuten
Bakken
Nederlands

Special van de week

Vanaf: 19 feb. 2018
tot: 3 mrt. 2018

Parmakippetje

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cooijmans, keurslager

Nieuwstraat 73
5271AC Sint-Michielsgestel
0735512221
0735516300

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten