Botermals rundvlees

Van biefstuk tot entrecote en van rosbief tot magere stooflapjes. Niets zo veelzijdig als rundvlees. Botermals rundvlees is dan ook een van onze specialiteiten. Er zijn veel verschillende runderrassen met hun eigen kwaliteiten. Wij hebben gekozen voor rundvlees van Nederlandse runderen en geïmporteerd rundvlees. Onze keuzes lichten we hieronder toe.

Botermals rundvlees
De Landelijke Hoeve

De Landelijke Hoeve

 

De runderen van de Landelijke Hoeve grazen de grootste tijd van het jaar buiten in de groene weiden. Als het ’s winters echt koud wordt, komen ze lekker naar binnen in de stal. Daar staan ze lekker op het stro. Aan ruimte en goede verzorging geen gebrek, dat is dagelijkse kost. De runderen worden gehouden op kleinschalige veehouderijen gerund door vakkundige boeren. De boeren hebben in de loop der jaren een enorme reputatie opgebouwd als het gaat om de kwaliteit van hun vlees. Door de optimale leefomstandigheden groeien de runderen zonder onrust en stress op. Het vlees is afkomstig van het befaamde Belgisch witblauw ras. Naast vers gras en hooi krijgen de dieren uitgebalanceerde bijvoeding, bestaande uit maïs en tarwe. Dit ziet en proeft u direct terug.

Alleen de allerbeste runderen komen in aanmerking voor de Landelijke Hoeve. De keuze valt uitsluitend op vrouwelijke runderen. Wekelijks wordt er geselecteerd op de kwaliteit van het vlees. Vrouwelijke runderen staan garant voor prachtig, mals en overheerlijk vlees van de hoogste en constante kwaliteit.

Kwaliteit is meer dan alleen zacht en mals vlees. U wilt weten dat het vlees goed voor u is en dat er rekening gehouden wordt met het dier en het milieu. Het vlees van de Landelijke Hoeve wordt door de hele keten streng gecontroleerd. Goede zorg voor het dier en zijn leefomgeving is ook goed voor u, wel zo prettig!

Cooijmans, keurslager

Nieuwstraat 73
5271AC Sint-Michielsgestel
0735512221
0735516300

Openingstijden

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten