Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. Onze kalveren zijn afkomstig van Van Rooij uit Cromvoirt.
Nederland is een grote producent van kalfsvlees. En dat heeft te maken met het feit dat we een echt zuivelland zijn. Om melk te blijven geven, moeten koeien regelmatig kalveren. Veel kalveren gaan vervolgens naar een kalvermesterij.
Ons kalfsvlees is puur natuur en dat proeft u! Onze kalveren blijven ca. 5 maanden bij de koeien zogen en daarna krijgen ze krachtvoer speciaal voor vleeskalveren. De kalveren lopen in de zomer buiten en in de winter staan ze in ruime hokken op stro. Door de natuurlijke en diervriendelijke opfok is het kalfsvlees heerlijk van smaak en botermals. De natuurlijke groei geeft het kalfsvlees een mooie rose kleur.